Gyurta Dani eljegyezte Iszak Esztert

Forrás: Instagram/iszakeszti, Instagram/danielgyurta -
eljegyzés Maldív-szigetek Iszak Eszter Gyurta Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérte Iszak Eszti kezét Gyurta Dani. A nagy hírt mindketten az Instagramjukon tették közzé. 

Vőlegény lettem és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam a másik felem - írta többek között a sportoló a közösségi oldalra.

"Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem. Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában. Ui.: Így most már tudjátok, hogy miért jártam 8-10 gyűrűvel az ujjaimon minden tévé felvételre egy ideje" - árulta el Eszti azt, hogy a nagy eseményre már korábban, a Maldív-szigeteken sor került.

Forrás: Instagram/iszakeszti, Instagram/danielgyurta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.