Megkezdődik az elzárás: eddig nem találkozhatnak párjaikkal a magyar válogatott focisták

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
magyar válogatott focista Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőtől megkezdődött a magyar válogatott teljes elzárása a külvilágtól. Két és fél hétig biztosan nem találkozhatnak a szeretteikkel.

Beköltözött a magyar válogatott a Telkiben található edzőközpontba. Két és fél hétig biztosan itt lesznek elszigetelve a külvilágtól és a szeretteiktől. A koronavírus miatt ugyanis erre szükség van. Innen már csak edzeni mehetnek ki, illetve a meccsekre. Amennyiben továbbjutnak, ez az idő meghosszabbodik.

A magyar válogatottat teljesen elzárták a külvilágtól. Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A focistáknak a szurkolókkal sem szabad érintkezniük, most a járvány miatt az ölelés is tilos. Már a Ciprus elleni meccsen is látni lehetett, hogy egyáltalán nem mentek közel hozzájuk, csak távolról üdvözölték őket – írja a Bors.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.