Végleg vége! Kim Kardashian és Kanye West közel 7 év házasság után elválnak

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság Kanye West válás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian beadta a válókeresetet. Közel hét év után ér véget a házasságuk Kanye Westtel.

Régóta pletykálnak arról, hogy Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata megromlott, ezért nem ér senkit sem váratlanul, hogy beadták a válókeresetet. A rappernek több furcsa kirohanása is volt az elmúlt időkben, ez is oka lehet annak, hogy végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Kim Kardashian addig szeretett volna azonban várni a válással, amíg Kanye rendbe nem jön. A bipoláris zavarokkal küzdő rappert nem akarta akkor elhagyni, amikor éppen rossz állapotban van.

Beadták a válókeresetet Forrás: AFP/Angela Weiss

Most azonban elindították a folyamatot, és egyelőre úgy tűnik, botrányoktól mentes lesz a válásuk. A négy közös gyermekük közös felügyeletét kérték - írja a TMZ. Kim Kardashiannak ez lesz a harmadik válása, először Damon Thomas producerrel házasodott össze, majd 2004-ben elvált. A második házasságát Kris Humphries kosárlabdázóval kötötte 2011-ben, de 72 nap után beadta a válókeresetet. Nem ment azonban gyorsan, és még házas volt, amikor várandós lett Kanye Westtel közös első gyermekükkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.