"Mind a ketten menekülni akartunk" - ezért ment tönkre Jakupcsek Gabriella első házassága

Forrás: Mtl -
házasság válás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella első házassága nem tartott holtodiglan, most az is kiderült, hogy miért ment tönkre.

Jakupcsek Gabriella első férje Máté Gábor volt, akivel boldogan nevelték két gyermeküket egészen addig, amíg nagy baj nem történt: olyasmibe keveredtek, amiből mindketten menekülni akartak, erre ment rá a házasságuk.

Jakupcsek Gabriella első házassága egy kétes ügylet miatt ment tönkre Forrás: Mtl

"A VIII. kerületben nőttem fel, nem kifejezetten jó körülmények között, de egy elképesztően kulturális környezetben. Könyv volt, de külön szobám sosem" - mondta Jakupcsek Gabriella Boros Lajos műsorában. Amikor eljött volna az ideje egy saját otthonnak, sajnos nagyon rossz üzletet sikerült kifogni.

Amikor végre lett volna egy lakásom, akkor Máté Gáborral belekeveredtünk egy panamába,

Blikk

A panama olyan jogtalan előnyt jelent, amelyhez elsősorban egy hivatalnok vagy hivatalos személy megvesztegetés útján jut egy személy vagy kisebb csoport. Jakupcsek és volt férje egy okirat-hamisítási ügybe keveredett, amelyben az ügyvédjük volt benne. Ők elvesztették a lakásukat, az összes spórolt pénzüket, és az utcára kerültek. A család segítette ki őket ebből a helyzetből.

"Az, hogy valamim az egyik pillanatban van, a másik pillanatban nincs, az engem mindig megérint" - mondta Jakupcsek. Ez indította el a házasságukat a lejtőn, ami végül odáig fajult, hogy férje egy másik nő, Albert Györgyi mellett kereste a boldogságot.

"Egy olyan rossz helyzetbe került a házasságunk, és most nem mentegetni akarom magam , hogy mind a ketten menekülni akartunk a helyzetből. És mert szerettük, tiszteltük egymást ennyire, hagytuk egymást elmenni" - mondta korábban Jakupcsek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.