Heti holdnaptár (június 14-20.): Aktív, hasznos és eredményeket hozó időszak ez

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aktív, hasznos és eredményeket hozó időszak ez mindannyiunk életében. Döntés? Abból rengeteg adódik, érdemes kockáztatni. Egész héten növekőben lesz a Hold, a Nap pedig eléri az Ikrek ház legvégét, hogy jövő hét elején áthúzódjék a Rákba. A Halak Jupiter nem nyugszik - karrier, tanulás terén hoz helyzetbe szinte mindenkit. Az erős hátszelet érdemes felhasználni otthoni és szakmai teendők elvégzésére, hivatalos ügyek elrendezésére, de akár önmagunk vagy épp a kert szépítgetésére. Járjunk a végére a függőben lévő ügyeknek! A bátor, eltökélt emberek kiemelkedő sikereket érhetnek el.

2021. június 14., hétfő az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

A megbocsátás, a megértés és az elfogadás kerül középpontba. Ki kell mondani az igazságot, - bármi áron! Mások megsegítése helyett elsősorban a saját feladatainkkal törődjünk, s tartsuk magunkat a kitűzött célokhoz.

2021. június 15., kedd az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

A kevesebb ma biztosan több – nem célszerű habzsolni, mindenre igent mondani, és legfőképpen nem szép dolog elvenni olyasmit, ami nem a miénk! A növekvő Hold erővel tölt fel, de vigyázzunk ezekkel a többlet energiákkal!

2021. június 16., szerda a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Az aktivitás eredményt hoz, ám nem erőlködés árán! Ami nem megy, azt halasszuk holnapra. Az sem baj, ha a teljesítményünk átlagos. Az elkészült, rendben lévő ügyeket pipáljuk ki sorban. Keressük az emberek társaságát.

2021. június 17., csütörtök a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Kötelező feladat bővíteni a már meglévő ismereteinket. Tanuljunk valami merőben újat, hallgassunk meg egy hangos könyvet vagy egy előadást. Még olyan emberekkel is folytassunk eszmecseréket, akikkel eddig nem tettük.

2021. június 18., péntek a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Energikus, mégis könnyed nap, így bármiből is legyen több, azzal megbirkózunk. Feladatok? Erő? Akarat? Viták? Értetlenség? Elsősorban arra kell törekedni, hogy a saját feladatainkat kipipáljuk.

2021. június 19., szombat a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Ez egy roppant mozgalmas, energikus nap, tele reménnyel és vágyakozással, tanulással, ismerkedéssel, felfedezéssel. Ezek ellenére is érdemes megfontoltan haladni előre. A kapkodás a várt épp ellentétes eredményét hozhatja.

2021. június 20., vasárnap a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Vasárnap ellenére is érdekes információkhoz juthatunk, akár abban a formában is, hogy látunk, hallunk vagy épp felismerünk végre valamit, ami eddig rejtve volt. Legyünk okosan mértékletesek, és kezeljünk helyén minden hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.