Hódi Pamela a kórházból jelentkezett be: hathetes kislányát vizsgálták

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela vizsgálat Hódi Pamela kislánya Tóth Bence kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár kétgyermekes édesanya, Hódi Pamela 6 hetes kontroll vizsgálatokon járt kislányával, Evolettel.

Rohan az idő, hiszen olyan mintha tegnap számoltunk volna be arról, hogy megszületett Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya, Evolett. Pedig ez már hat hete történt, a kismama pedig a napokban fontos kontroll vizsgálaton járt vele.

Pami Instagram-oldalán számolt be arról, hogy kislányán has, csípő és koponya ultrahangot végeztek, és szerencsére minden rendben van, Evolett makk egészséges és szépen fejlődik. A posztban nem csak a csecsemőről mesélt, de tippeket is adott azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ugyanis rájött, hogy tudja elkerülni az összeérő combja miatt keletkezett kellemetlenséget.

A hétvégén egyébként Pamela és Bence esküvőn is jártak, és a vak is látja, milyen remekül fest a kismama néhány héttel a szülés után. A kislányáról szóló bejegyzést IDE kattintva tudod megnézni.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.