Ismét gyermekáldás elé néz a magyar színészházaspár: Juliska mellé haramosan érkezik Jancsi

sztárpár párkapcsolat Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára négytagúvá bővül Bach Kata és Wunderlich József családja. A sztárpárnak már van egy kislánya, Juliska, hamarosan pedig megérkezik kisfiuk, Jancsi is.

Kata most sokkal intenzívebben éli meg második terhességét, mint az elsőt, emiatt nehezebb koncentrálnia is. A Vígszínház művészei nemrégiben azt nyilatkozták, hogy a karantén jót tett kapcsolatuknak és megerősítette azt. Elmondásuk alapján a szerelmüket kislányuk érkezése emelte felnőtt szintre, addig kamaszszerelmet éltek meg.

Az elmúlt időszakban József is jócskán kivette a részét kislányuk nevelésében. Sőt nem egyszer ő maradt otthon Juliskával is. A színésznek nemrég debütált Skizó c. albuma, amelyen főként olyan dalok szerepelnek, melyek arról a nehézségről szólnak, amit egy-egy szerepből történő átcsúszás jelent a nap huszonnégy órájában - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.