Hihetetlen! 50 kilós fogyása után kihullottak a 33 éves nő fogai

Forrás: Shutterstock -
műtét fogyás foghullás gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cathy Blythe egy gyomorszűkítő műtét segítségével szabadult meg hatalmas súlyfeleslegétől, arra viszont nem számított, hogy a nem kívánt kilókkal együtt a fogainak is búcsút kell intenie. 

Cathy Blythe 2011-ben esett át egy gyomorszűkítő műtéten, ami a fogyását illetően rendkívül sikeres volt, hiszen 50 kiló feleslegtől sikerült megszabadulnia.

A 33 éves nő azonban nemcsak a felesleges kilóktól szabadult meg, hanem a fogaitól is. A gyomorszűkítés előtt semmi problémája nem volt a fogaival, de a műtét után egyre rosszabb állapotba kerültek. Hiába szedett vitaminokat, nem sikerült megmenteni a fogait.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Az elmúlt nyolc évben rengeteg pénzt költöttem arra, hogy megpróbáljam megmenteni a fogsoromat."

Rengeteg helyen járt az elmúlt években, de sehol sem tudták neki garantálni, hogy sikerül megmenteni a fogait. Végül 2020 decemberében döntött úgy, megszabadul a töredezett fogaitól és egy műfogsorral él tovább. Egy ideig legalábbis, amíg el nem kezdik berakni a fogprotéziseit, ami viszonylag hosszú folyamat lesz - írja a ladbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.