Meglepő kutatási eredmény: ezt teszi a nők nagy része vécézés közben

mobiltelefon kutatás vécé chat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő eredményeket hozott egy online felmérés, ami azt kutatta, mit csinálnak a nők a kis- vagy nagydolguk elvégzése mellett/közben a vécében.

Aki azt gondolta, hogy valami egészen perverz dologról van szó, annak most csalódnia kell. A legtöbb nő ugyanis mobilozik, amikor leül a vécére. Nem hívásokat intéznek, az igen kényes szituációkat szülne, hanem ilyenkor olvassák az e-mailjeiket, a híreket, recepteket keresgélnek, de sokan csetelnek is. A felmérés azt is kimutatta, hogy minél fiatalabb valaki, annál valószínűbb, hogy a telefonja nélkül el sem indul a mellékhelyiségbe. A kutatás egyik legmeglepőbb adata az, hogy három nőből egy már biztosan készített szelfit, miközben a dolgát végezte.

A felmérésben résztvevő nők 65 százaléka mobilozik vécézés közben Forrás: Shutterstock

Hiba lenne azt hinni, hogy a férfiaknál ez másképp van, sőt: a felmérésben résztvevők 63 százaléka nyúl a mobil után, ha vécére indul. Ők azonban ilyenkor randioldalakat nézegetnek, és általában rá is írnak a kiválasztott nőre, vagy különböző játékokkal játszanak, azon igyekezve, hogy megdöntsék saját rekordjaikat - írja a Ripost.

A felmérésből egy nagyon problémás dologra is fény derült: hétből mindössze egy ember takarítja le rendszeresen a telefonját, miután a vécén használta azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.