Az egész hétre rányomja bélyegét a hold fogyatkozása. Emellett a Szaturnusz, a Plútó, a Neptun és a Jupiter is retrográd. Érdemes elkerülni a kapkodást, a sietséget, mások sürgetését meg végképp! A nem kellően megfontolt döntések komoly károkat okozhatnak. Mivel nyár van, megadhatjuk magunknak azt a lehetőséget, hogy különféle élvezeteket hajszoljunk, de érdemes inkább a kevesebb több elve alapján haladnia választott úton. Többször is lenullázzuk az energiánkat, ez pedig figyelmetlenséget és kedvetlenséget is előidézhet - a vitákról már ne is beszéljünk! Épp ezért a hét mottója: Lassan járj, tovább érsz!

2021. június 28., hétfő a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)Feltétlenül figyeljünk a belső hangra, az üzenetekre, emellett ne legyintsünk semmire! Minden okkal történik, így ne erőlködjünk és ne erőltessünk semmit! Kicsit sodortassuk magunkat az árral, bízzuk rá a sorsra, melyik kikötőbe visz minket.
2021. június 29., kedd a ♓ban (Fogyó hold, Halak)Figyeljünk minden hozzánk eljutó információra, mert olyasmit is megtudhatunk, amit eddig nem akartunk vagy épp rejtve volt előttünk! Ez segít abban, hogy kimozduljunk a komfort zónánkból.
2021. június 30., szerda a ♓ban (Fogyó hold, Halak)Légy aktív! Az elmúlt időszak tapasztalatait feltétlenül összegezd! Remek ez a nap a tények megismerésére és elfogadására, akkor is, ha azok jók, akkor meg végképp, ha kellemetlenek.
2021. július 1., csütörtök a ♈ban (Fogyó hold, Kos)Bonyolult, nehézkes, nyűgös nap, hát ne nehezítsük tovább a saját dolgunkat feleslegesen. Olyan dolgokat tegyünk, amik nem őrlik fel a teljes energiatartalékunkat. Lassan járva, tovább érünk!
2021. július 2., péntek a ♈ban (Fogyó hold, Kos)Fogyóhold lévén dolgozzunk az elengedésen. Legyen az egy tárgy, esemény, fájdalom vagy emberi kapcsolat. Ne ma fogjunk nagy és jelentős dologba. A kicsit feltétlenül értékeljük sokra!
2021. július 3., szombat a ♈ban (Fogyó hold, Kos)Hétvége lévén bármit megtehetsz, bárhová elmehetsz. Az ismeretlen felfedezésének ideje érkezett el. Rálelhetsz valamire: egy kihívásra, egy kedves emberre. Az ismerkedés barátságot vagy szerelmet szül.
2021. július 4., vasárnap a ♉ban (Fogyó hold, Bika)Bármibe fogj ma, ne kapkodj és ne menj messzire. Vigyázni kell az értékekre, vagyontárgyakra. Érezzük jól magunkat ott, ahol vagyunk, Ha kissé szűkek a lehetőségek, akkor is találjunk örömforrást.