Várkonyi Andrea végre újra nőnek érezheti magát

Forrás: Life TV -
igazi nő Várkonyi Andrea párkapcsolat Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy neve elhallagtását kérő közeli ismerős azt mondja, Várkonyi Andreából csak úgy árad a nyugalom és a bolodogság, mióta Mészáros Lőrinccel él párkapcsolatban.

"Újra nőnek érezheti magát, amire már régóta szüksége volt. Aki találkozik vele, erről a saját szemével is meggyőződhet. Andiból csak úgy árad a nyugalom és a boldogság" - mesélte az informátor a Blikknek.

Várkonyi Andrea végre újra igazi nőnek érezheti magát Forrás: Life TV

Párja meg is ad mindent a csinos műsorvezetőnek, aki ezt nagyon értékeli.

"Andi egy komoly nő, aki szereti, ha a helyén kezelik. Rosszul viseli, ha háttérbe szorul, nem egyenlő partnerként kezelik a kapcsolatában. Küzdelmes évek vannak mögötte a magánéletben, de most minden rendben. Az elmúlt hónapokban újra átélheti, mi az, amire egy nő vágyik. Andinak szüksége van a romantikára, a törődésre, és most valóban a tenyerén is hordozza új párja" - tette hozzá a közeli ismerős.

Olvass még többet Várkonyi Andreáról és Mészáros Lőrincről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.