Csodálatos helyre vitte Norbi Rubint Rékát: "4 nap, csak mi"

Forrás: Rubint Réka/Facebook -
Rubint Réka Positano Amalfi utazás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utazással lepte meg születésnapján Rubint Rékát Schobert Norbi. A háromgyermekes édesanyának egy hatalmas álma vált valóra. 

"Meglepett a Szerelmem. Semmit nem tudtam, csak annyit, hogy utazunk és a születèsnapom bele fog esni. 4nap csak MI ... és elhozott arra az àlomszép helyre, ahova mindig is vàgytam ... erre a csodàlatosan varázslatos helyre, amit eddig csak az Insta oldalakon csodàltam Positano, Amalfi, A világ egyik legszebb helye! Ez maga a CSODA!!! Köszönöm Szerelmem!" - írta az Instagramon Réka.

A fitneszmami és családja imádnak világot látni, legutóbb ő lepte meg fiát, Norbikát egy hasonlóan varázslatos utazással, amely nem várt meglepetéseket is tartogatott számára.

Réka az útjukról több képet is posztolt: "Hatalmas szívvel hord a tenyerén 20 éve, 20éve ragyogtat (...) Egy òriási, hatalmas Kincs, aki segît és csak ad, ott ahol csak tud" - írta többek között közös fotójukhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.