Megbotránkoztató kinézete miatt nem kap albérletet az anya: széttetovált külseje miatt hajtják el

Forrás:Insatgram/ Nahlu -
Nahlu Blos de Moraes albérlet anya tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes anya, Nahlu Blos de Moraes nagyon nehezen talál albérletet a kinézete miatt: nem bíznak meg benne. 

A brazil származású Nahlu Blos de Moraes számos problémával kerül szembe a kinézete miatt. A 28 éves kétgyerekes anyában nem bíznak meg, főleg a tetoválásai miatt. Pedig ő megszállíottja a varratoknak, 15 évesen szerezte az elsőt, azóta pedig megállíthatatlanul terjed a testén a tinta.

Nehezen bíznak meg az emberek az anyában Forrás:Insatgram/ Nahlu

Emellet természetesen a testmódosításokat sem veti meg: kettévágatta a nyelvét és fültágítókat rakatott be. Két gyermekét, a hétéves Ezaiah-t és a hároméves Kalyant egyedül neveli, albérletet azonban nem talál: ahogy meglátják őt a tulajdonosok, azonnal visszautasítják, mert azt feltételezik, hogy nem tudná fizetni a díjakat.

Nahlu Blos de Moraes egyébként modellkedéssel keresi a kenyerét, emellett pedig az eoritkus tartalmak megosztásáról híres Only Fanson is megtalálható, ahol ő is esetelnként megbotránkoztató felvételek közzétételével szerzi meg a betevőt - írja a Bors.

Nem ő az egyetlen anya, aki nem szokványos kinézetével borzolja a kedélyeket. Ennek a finn édesanyának a testét 99 százalékban borítják tetoválások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.