Ez jöhet a koronavírus-járvány után: az ezt megjósló nő szerint lesz mitől rettegnünk

COVID-19 ufó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deborah Davies előre megjósolta a 2020-as világjárványt, 2021-re pedig halált jósolt a királyi családban. Az 54 éves celebjósként számon tartott nő most elárulta, mik várnak ránk a következő két évben. 

2023-ra nyilvánvalóvá válik a földönkívüliek létezése, mivel egyre gyakrabban látogatnak majd el más bolygó lakói is a Földünkre.

"Látom, hogy egyre több információt osztanak majd meg a nyilvánossággal az idegenek látogatásairól. Azt is látom, hogy egyre többen beszélnek majd különös fényekről az otthonaikban és a kertjeikben, és ez közbeszéd tárgya lesz" - írja a Mirror.

A koronavírus visszavonul, de egy újabb mutáció vagy egy később kialakuló vírus hasonló gondokat okoz majd a jövőben. A brit királyi családban is meghatározó változások lesznek.

Harry herceg kibékül Vilmossal és Katalinnal, de a celebjós szerint édesapjával, Károllyal sosem lesz felhőtlen a kapcsolata. Meghan Markle pedig továbbra is távol marad a királyi családtól.

Természetesen nem árt, ha némi fenntartással kezeljük Davies jóslatait, hiszen sokak szerint csak azt követően sikerült "előre látnia" a vírus megjelenését, mikor azt mára brit kormány is bejelentette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.