A 18 évesen elhunyt magyar focista édesanyjának szívszaggató vallomása: "A gyermekem angyallá vált"

Forrás: facebook.com/andrashida -
focista Hegedűs Viktor Marcell Andráshida SC tragédia elhunyt fiatal focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a fiatal focista, Hegedűs Viktor Marcell halálhíre, aki minden előzmény nélkül összeesett edzés közben és szerettei karjaiban halt meg. 

Vajda Szilvia, Viktor édesanyja és Viktor barátnője is ott voltak az edzésen, amikor Viktor összeesett. Valószínűleg hirtelen szívmegállás miatt hunyt el, élsportoló volt, sohasem dohányzott, nem ivott, egészségesen táplálkozott. A szerettei tétlenül nézték Viktor haláltusáját, beszélni már nem tudtak vele, csak átölelni élettelen testét.

Andráshida SC, Hegedűs Viktor - nagy jövő állt a 18 éves focista előtt. Forrás: facebook.com/andrashida

Viktor előtt nagy jövő állt. Nem csak a focipályán, hanem más területen is kiemelkedően teljesített, sőt, még a modellipar is felfigyelt rá, mivel a sportnak köszönhetően kiváló alakkal rendelkezett, felajánlottak neki egy ötéves, nemzetközi modellszerződést is.

- mesélte a Borsnak a megtört édesanya, aki szerint fia különleges ember volt, aki a 18 évébe sok mindent belesűrített. Viktor éppen érettségizni készült, hogy jövőre Budapestre költözzön és egyetemre járhasson. A fiú emlékére hamarosan létrehoznak egy alapítványt, mely a Viktorhoz hasonló, sokoldalú és tehetséges sportoló fiatalok támogatására jön létre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.