Új szakmát tanul a magyar énekes: elárulta, mi a B-terve

Forrás: Bebe/Facebook -
B-terv Bebe szakma koronavírus zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaül az iskolapadba Bebe, mert nem túl bizakodó a jövőt illetően.

Hosszú idő után július elsején állt először színpadra Bebe. A buli nagyon jól sikerült, az énekes mégsem túl bizakodó a jövőt illetően.

Bebe nem bizakodó a jövőt illetően Forrás: Bebe/Facebook

"A közönségen érezni lehetett, hogy már nagyon hiányzott számukra a zene, a kikapcsolódás. Nekem június végén volt az első fellépésem, ami attól volt még különlegesebb számomra, hogy olyan emberekkel állhattam színpadra, akiket szeretek. Mégsem vagyok túl bizakodó a jövőt illetően. Inkább a legrosszabb esetre számítok, ezért úgy döntöttem B terv után nézek. Mindig is érdekel a filmkészítés, és két képzésen veszek részt. Az egyik nyolc hónapos, a másik pedig egy éves, és egymillió forintba fog kerülni. Kicsit aggódom, hogy jön össze a pénz, de mindent meg fogok tenni érte és semmi nem akadályozhat meg benne" - mondta a Borsnak Bebe, akit aggaszt, hogy ősszel ismét lezárások lehetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.