"Már szülés után a kórházban is dolgoztam" - Sáfrány Emese egy pillanatig sem tétlenkedik

szülés munka kórház Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese életet adott első gyermekének, és habár most ő a legfontosabb az életében, azért jut ideje eintézni a szükséges teendőket. Ezt már a kórházban is megtette. 

Sáfrány Emese életet adot első gyermekének, Nolennek, aki a vártnál korábban érkezett. Szerencsére a baba és a mama is teljesen egészségesek. Persze voltak a szülésnek drámai pillanatai, a két szülő boldogsága határtalan. Emese azért azt sem titkolja, hogy a munkája is nagyon hiányzik neki, és reméli, hogy majd ha a baba és a helyzet engedi, visszatérhet a légtornához. Dolgozni azért így is tud, és már a kórházban is megtette.

"A kutyánk, Lana tartja a három lépés távolságot, de nemrég rájöttünk, hogy csak vigyázni akar rá, szívesen alszik a babaágy alatt, de soha nem megy túl közel hozzá, nehogy bajt okozzon neki. A napokban vendégségben voltunk egy barátunknál, akinek a kutyája nagyon kíváncsi volt Nolenre, Lana pedig vehemensen védte" - mondta Emese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.