Szakításuk után ilyen a viszony Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba között

Forrás: instagram.com/gorgenyifruzsina -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után, tavaly decemberben szakított Görgényi Fruzsi és Vastag Csaba. A színésznő most jutott el odáig, hogy készen áll egy újabb szerelemre.

Vastag Csabával baráti viszonyban maradtak, ami nagyban segített Fruzsinak a továbblépésben.

"Kívülről nem látszik, de nagyon sok minden történik velem mostanában. Sokat vagyok egyedül, és mivel nem tudok kimenekülni ebből a helyzetből, elkezdtem magammal foglalkozni. A gondolataimra, az érzéseimre figyelek, és tudom, hogy vannak most leckék az életemben, amikből később tanulnom kell. Rengeteg könyvet olvasok, voltam családállításon, járok pszichológushoz. Próbálok magamra koncentrálni, megoldani olyan dolgokat, amelyek régóta zajlanak bennem.

Görgényi Fruzsina már készen áll a szerelemre Forrás: instagram.com/gorgenyifruzsina

Elkezdtem a pszichológia iránt is érdeklődni. Azt figyelem, hogy egy ember miért olyan, amilyen. Talán van bennem egy küldetés, hogy átadjam az ismerőseimnek az ezzel kapcsolatos érzéseimet. Azt látom, hogy hallgatnak rám, és megfogadják a tanácsaimat is. Még az is lehet, hogy elkezdek egy pszichológia szakot, egyre többet jár ez a gondolat a fejemben" -mesélte Görgényi Fruzsi, aki azt is elárulta, hogy volt párjával jóban maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.