Somló Tamás özvegyének szívszorító vallomása: "Tudtam, hogy ekkora fájdalommal nem tudok nap mint nap szembenézni"

Somló Tamás halál özvegy veszteség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve hunyt el  a legendás zenész, Somló Tamás. Az énekes özvegye és kislánya nehezen tudták elfogadni az elfogadhatatlant, hármójuk szövetségét azonban a halál sem választhatta szét.

Hazánk egyik leghíresebb énekese, Somló Tamás, 2016-ban hunyt el. Somló özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér nagyon nehezen viselte férje elvesztését, és most a Borsnak vallott az elmúlt évek nehézségeiről.

"Nekem rettenetesen nehéz volt Tamás halála után. Magányosan, egyedül másztam ki ebből az egészből. Tudtam, hogy ekkora fájdalommal nem tudok nap mint nap szembenézni és cipelni, mert nagyon megvisel, ezért a vele kapcsolatos szép emlékeimet becsomagoltam, betettem egy dobozba, majd felraktam a szívem kis vitrinjébe a polcra. Neki mindig lesz ott helye" – mondta a Borsnak Keszthelyi Gyöngyvér.

-tette hozzá.

Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér Forrás: TV2 Mokka

Az özvegyet nagyon megviselte, hogy lépten nyomon szembe kellett néznie a férje halála körüli felhajtással, felszakítva ezzel a sebeket. Charlie, Tóth Vera, és Presser Gábor többször is megemlékeztek az énekesről közösségi oldalaikon, de az egész zenészvilág egy emberként gyászolt, és gyászolja a mai napig Somlót.

Döbbenetes, hogy már 5 éve nincs velünk, de a hiánya ennyi idő után is ugyanolyan fájdalmas. Nagyon sok mindennel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményét. Végtelenül szomorú, fájdalmas a távozása, de hálával és alázattal gondolok arra az időre, ami kettőnknek megadatott. Őt nem lehet, és nem is fogjuk elfelejteni

-mondta az özvegy, akire tavaly nyáron újra rátalált a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.