Müller Péter: Az alapos, jó rohadás a ragyogó, új tavasz feltétele

Forrás: Shutterstock -
depresszió Müller Péter magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ha szomorú vagy és depressziós tanácsolom, hogy ne akarj azonnal kimászni belőle. Sajnáld magad egy kicsit. Élvezd, hogy most minden reménytelen. Ne menekülj tőle, hanem éld át, és figyeld meg milyen, amikor elhagytad önmagad.

Az alapos, jó rohadás a ragyogó, új tavasz feltétele.

Ha szomorú vagy és depressziós tanácsolom, hogy ne akarj azonnal kimászni belőle. Forrás: Shutterstock

A szép, új fűszál az elrohadt magból ered. Várd ki feltámadásod idejét. Sírd ki az utolsó könnyeidet, míg gyászolni s búcsúzni kell. Ha nem teszed, s nem tudod megérlelni és elengedni a bajt, hosszan fogod hurcolni magaddal. Bízz valamit az időre is. A fizikai sebnek is van egy gyógyulási ideje. A legtöbb öngyilkos is egyszerűen csak türelmetlen. Nem tudta bevárni a megoldást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.