Nem csak modellalkatú nők vonultak a leghíresebb fürdőruha bemutatón, imádták őket az emberek - Videó

modell bemutató kifutó miami swim week fürdőruhamodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sports Illustrated magazin Miami Swim Week fürdőruha bemutatója régóta legendásnak számít, idén viszont meghúzták a váratlant a szervezők.

Bár manapság már egyre elfogadóbbak az emberek, még mindig csodaszámba megy, ha egy divatbemutató kifutóján nem a megszokott, modellalkatú, vékony nők vonulnak végig. A nemrég transznemű modellel is együtt dolgozó Sports Illustrated magazin idén végre megmutatta az embereknek, hogy egészen különböző testméretekkel is bátran lehet fürdőruhát viselni - adta hírül a LadBible.

Az idei Miami Swim Week bemutatóján plus size modellek, édesanyák, és egy 57 éves modell is feltűnt, aki nemcsak a legidősebb modell, akivel eddig együtt dolgoztak, de a legalacsonyabb is a maga 157 centiméterével.

A show nézői imádták, amit láttak és remélik, hogy a hagyományokat felrúgó Sports Illustrated innentől kezdve minden évben húz majd valami váratlant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.