Delhusa Gjon és 42 évvel fiatalabb szerelme nagy dologra készülnek: végre megtörténik

Forrás: Videa/Life.hu -
esküvő Delhusa Gjon Molnár Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon és 42 évvel fiatalabb szerelme, Fanni 7 éve vannak együtt, már az esküvőt tervezik. 

A koronavírus-fertőzésen átesett Delhusa Gjon és szerelme, Fanni sok nehézségen mentek keresztül az elmúlt hét évben, mióta együtt vannak, de a kapcsolatukat ezek az akadályok csak megerősítették. A lánykérés már megtörtént, és ugyan Delhusa Gjon nem híve az esküvőknek, azt is tervezik, hogy összeházasodnak. "Ő nekem adta az életét, a fiatalságát, a jövőjét, nekem is adnom kell valamit" - mondta korábban az énekes, aki tartja is magát ehhez a kijelentéshez.

Delhusa Gjon elveszi szerelmét Forrás: Videa/Life.hu

Párja, Fanni szerint azért harmonikus a kapcsolatuk, mert nyugodtak és mindig őszinték egymással. Bevallotta, az esküvő számára fontosabb. "Mondtam neki, hogy nekem az esküvő mindenképp kell. Szerintem az 7 év után már egy alap dolog lenne. Gjoni nem így van vele, de kénytelen lesz kiegyezni. vagy elvesz, vagy elmegyek" - mondta viccesen Fanni a Tényeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.