"Lepergett előttem az életem filmje" - Balesetéről vallott Kárász Róbert

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kárász Róbert zuhanás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőre hosszú felépülés vár, és úgy gondolja, csak azért nem történt nagyobb baj, mert angyalok vigyáztak rá.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, balesetet szenvedett Kárász Róbert, aki egy rossz mozdulat miatt került kórházba. A műsorvezető négy méter magasról, egy parasztház padlásteréről zuhant le, és bár egyetlen csontja sem törött, pokoli kínok gyötrik.

„Erős gyógyszereket írtak fel a siófoki kórházban. Türelmes vagyok, mert tudom, egy ilyen zuhanást csak kevesen úsznak meg ennyivel. Még az orvosok is rácsodálkoztak, hogy nem tört csontom. Hiszem, hogy az angyalok vigyáztak rám, és a Jóisten is velem volt" – mondta a Borsnak. A tragédia akkor következett be, amikor a lányával a Balatonra indultak pihenni, és megálltak, hogy megnézzenek egy házat.

„Az ingatlanost magam elé engedtem, hogy lássam, hova lép. Minden mozdulatát követtem, míg ő feljutott a padlásra, nekem már nem volt ilyen szerencsém.

A vas a kezemben maradt, és háttal lezuhantam. Az esés közben végig arra koncentráltam: ha törik, ha szakad, valahogy ki kell támasztanom magamat a kezemmel. Olyan volt, mint egy örökkévalóság, és lepergett előttem az életem filmje.

A becsapódás pillanatára azonban nem emlékszem. A következő pillanatban már azt éreztem, elviselhetetlenül fáj a derekam, a farokcsontom és a kezem. Attól féltem, hogy eltörött a gerincem, és még fekve ellenőriztem, mozognak-e a lábaim, nem sérült-e meg az arcom és a fogaim. Csak ezt követően, és nagyon nehezen tudtam felállni a földről" – emlékezett vissza Kárász Róbert, aki néhány évvel ezelőtt olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy egy hétig képtelen volt lábra állni.

A műsorvezető gyógytornára kényszerül, hogy a karja újra a régi legyen. Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.