Kiderült: Exatlon-versenyző Palik László új, évtizedekkel fiatalabb szerelme

TV2 -
Exatlon Hungary Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nem csak Marsi Anikó talált új párra, de Palik Lászlónak is új kedvese van. lapinformációk szerint a műsorvezető az Exatlon Hungary egyik fiatal játékosával jött össze. 

"Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már" – árulta el a Blikknek informátora, aki úgy tudja, az 59 éves Palik a TV2 sportrealityjében ismerte meg új szerelmét egy évtizedekkel fiatalabb korábbi versenyző személyében.

Palik Lászlóra is rátalált a szerelem TV2

Ahogy arról korábban írtuk, Marsi Anikó is szerelmes, párja Szulák Andrea exe, Gábor. Azóta az is kiderült, hogy kettejük kapcsolatának múltja van: évtizededekkel korábban már jártak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.