Elképesztően szexi: Tücsi mellei kibuggyannak az aprócska bikiniből - Fotó

Tücsi fotó Horvátország bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi Instagram oldalán osztotta meg követőivel, hogy családjával spontán kiruccantak Horvátországba. Ráadásul egy vadító képet is megosztott magáról, ahogy éppen egy fekete bikiniben pózol.

Tücsi imádja a nyarat és a spontán vakációkat. Legutóbb is egy mini nyaralásról posztolt bikinis képet, most pedig Makarska partjáról jelentkezett be. A kép meglehetősen dögösre sikerült, a modell szexi pillantása és formás keblei felforrósítják a hangulatot.

- írta Tücsi a kép mellé, majd egy másik képet is megosztott, melyen épp kislányával kémlelik a tengert. A modellre és családjára rá is fér a közös feltöltődés, ugyanis nemrég osztották meg a nyilvánossággal a nagy hírt, hogy Tücsi és férje, Sofron István, a férfi szakmai előremenete miatt egy ideig külön fog élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.