Intim Torna Illegál videó vallomás feloszlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 év koncertezés után búcsúturnéra indult az Intim Torna Illegál zenekar, akiknek az elköszönésben az első nagy állomásuk a debreceni Campus Fesztivál volt. Dorogi Péter, a zenekar énekese exkluzív interjúban mesélt a Life.hu-nak, többek között arról, hogy miért oszlanak fel, mi vár a művészekre, lesz-e folytatás, megtudhattuk, miért éppen intim torna a nevük, ráadásul az is illegálban.

"Amikor elhatároztuk azt, hogy külön folytatjuk az útjainkat, akkor az is benne volt a pakliban, hogy az Intim Torna Illegál közönségét mindenképpen szeretnénk elbúcsúztatni, illetve ők is elbúcsúztatnak minket,

és ezt máshol nemigen lehet megtenni, mint fesztiválokon és egyéb koncerthelyszíneken; úgyhogy mi eléggé nyitottan megyünk neki ennek a nyárnak. Amúgy is szeretünk játszani, és egyébként is rengeteg koncertet be kell pótolnunk" - mesélte a zenekar énekese, Dorogi Péter.

Azt, hogy pontosan miért döntöttek a feloszlás mellett, az alábbi videóban részletesen elárulják.

Ez is érdekelhet: Ennyi volt: búcsút int a Kowalsky meg a Vega zenekar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.