Újabb részletek derültek ki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről: ezek a celebek lépnek fel

Forrás: FEM3 Café -
esküvő Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc hamarosan kimondja a boldogító igent, a nagy napról pedig újabb információk láttak napvilágot. 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről sok pletykát lehetett hallani eddig, a legmeredekebb talán az volt, hogy Jennifer Lopez húzza majd a talpalávalót. Ezt Várkonyi Andrea Instagram-oldalán cáfolta, de attól, hogy JLo nem zenél, még nem lesz teljesen sztármentes az esküvő: hazai hírességek fogják szolgáltatni a zenét.

Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek elegánsan visszafogott esküvője lesz Forrás: FEM3 Café

A Story magazin információi szerint Gönczi Gábor és együttese fognak zenélni, de Radics Gigi is fellép az esküvőn. Az is kiderült, hogy a nagy nap szeptember második felében lesz Tihanyban, de a jelek szerint nem ez lesz az egyetlen esküvő. Különböző jelek arra engednek következtetni, hogy Várkonyi Andrea kétszer mondja majd ki a boldogító igent Mészáros Lőrincnek. Az első esküvő itthon lesz, a második pedig Dominikán. Azt is lehet tudni, hogy az egykori műsorvezető Mérő Péter ruháját viseli majd, és elegánsan visszafogott hangulatot szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.