Aprócska bikiniben nyomta össze melleit Rita Ora: sosem volt volt még ilyen közel a kamera

énekesnő Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent Rita Ora legújabb klipjének a dala, aminek az énekesnő szemmel láthatóan nagyon örül. Mindezt pedig egy szexi fürdőruhában teszi.

Az énekesnő az idén leginkább a harmincadik születésnapjára rendezett tiltott karanténbulival került a fókuszba, most pedig végre azzal, hogy megjelent egy új száma. Bár jelen esetben, nem csak a dallal sikerült felhívnia magára a figyelmet: friss Insta-fotóival is felrobbantotta a netet. Az énekesnő szinte a kamerába nyomta dekoltázsát, amit a fotósorozat második képén láthattok.

"Ma reggel tele szeretettel keltem fel, mivel megjelent Sigalával közös számom, a You for Me. Csak azt tudom mondani, hogy nem vagyok képes abbahagyni a mosolygást örömömben. Köszönöm, hogy mosolyt csaltál az arcomra" – írja Instagram posztjában a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.