Billie Eilish: „A testemmel egyértelműen nem vagyok megbékélve”

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
retusálás Billie Eilish megbékélés énekesnő testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves énekesnő-dalszerző számára megdöbbentő, hogy a közösségi oldalakon sokan retusált fotókat posztolnak, ezzel elferdítve a valóságot. Érthetetlennek tartja, hogy miért foglalkoznak ennyit az emberek a testükkel.

Az énekesnő legújabb albumával kapcsolatban a The Guardian készített interjút. Ennek során szóba kerültek a közösségi média hatásai, valamint a testkép is. Billie elmondta, hogy sokszor nehezére esik nem fennakadni azon, hogy némelyik kampányfotóján mennyi retusálás van.

Sokszor nehezére esik nem fennakadni azon, hogy némelyik kampányfotóján mennyi retusálás van. Forrás: AFP/Frederic J. Brown

"A közösségi oldalakon vannak emberek, akik úgy néznek ki, mint ahogy én például sosem. Ilyenkor rögtön arra gondolok, hogy »Vajon hogy néznek ki így? Ismerem ennek az iparnak minden szegletét, hogy az emberek mit használnak a képekhez, tudom, hogy ami valódinak tűnik, az sokszor csak kamu. Mégis előfordul, hogy rosszul érzem magam ezek a képek láttán" – nyilatkozta Billie Eilish a The Guardian híroldalnak.

Majd hozzátette, azt is:

Magabiztos és önazonos vagyok, szeretem az életem, de a testemmel egyértelműen nem vagyok megbékélve, de hát ki van? Őrület, hogy egyáltalán bárki is azzal foglalkozik, hogyan néz ki a testünk. Miért ilyen fontos ez, de komolyan?

Billie Eilish különben nem olyan visszafogott, mint amilyen egykor volt: mellei majd kibuggyannak az egyik Instagram-oldalán közzétett fotóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.