2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Így várja haza Hosszú Katinkát az édesapja: "Lelkileg is támogatom, most ráfér"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Tokio 2020 Baja Hosszú Katinka Hosszú István olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka hétfőn érkezett haza Tokióból, ám elkerülte a sajtó képviselőit. Csendben, egy másik kijáraton távozott a repülőtérről. Az úszónő édesapja most elárulta, mivel várja haza, Bajára a lányát.

Katinka magához képest gyengén szerepelt a tokiói olimpián: 400 méter vegyesen az 5., 200 méter vegyesen a 7., 200 méter háton a 20. lett, míg 200 méter pillangón visszalépett. Az úszónő édesapja, Hosszú István azt mondta, a gyengébb teljesítmény nem tragédia, arról van szó, hogy lánya felkészülésébe erősen beleszólt a koronavírus. Nagyon várja már, hogy magához ölelhesse Katinkát, azt is elárulta, mivel várja haza, Bajára.

Hosszú Katinkát halászlével várja haza a családja Fotó: Polyák Attila - Origo

"Szerintetek mivel várom? Hát naná, hogy bajai halászlével, hiszen az a kedvence! Lelkileg is támogatom, most ráfér. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk, közel állunk egymáshoz annak ellenére, hogy természetesen nem tudunk túl gyakran találkozni, hiszen neki megvan a saját élete és járja a világot. Mindent át fogunk beszélni, de ismét el kell mondjam, nem történt tragédia. Ez az olimpia így sikerült, de az élet megy tovább" - mondta Hosszú Katinka édesapja a Borsnak.

Kiderült, hogyan rabolták ki Hosszú Katinkáékat: az úszónő párját egyszerre többen ütlegelték

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.