Kiderült, hogyan rabolták ki Hosszú Katinkáékat: az úszónő párját egyszerre többen ütlegelték

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
Gelencsér Máté támadás Barcelona Hosszú Katinka rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinkát és párját, egyben edzőjét, Gelencsér Mátét kirabolták Barcelonában, a Mare Nostrum-úszóviadal spanyol állomásán. Most újabb részletek derültek ki a támadásról.

Annyit már tudni lehetett, hogy Hosszú Katinkának nem esett baja, Mátét viszont bántalmazták. Most újabb részletek derültek ki.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Katinka és párja a verseny után éjjel kimentek a városba sétálni. Az utcán fiatalok vették őket körbe és Máté Rolex óráját követelték, ám ő nem hagyta magát, így verekedés alakult ki. Mátét egyszerre többen ütlegelték, majd az egyik férfi letépte a karjáról az órát, és elszaladt vele. Ezután Katinka a rabló után futott, és visszaszerezte tőle az órát. Miután visszatértek a szállodába, a személyzet egyáltalán nem volt segítőkész, nem akartak rendőrt hívni. Katinkáék ekkor rájöttek, hogy a londínerek adhatták le a drótot a támadóknak - írja az Index.

Hosszú Katinka a kudarcokról: "Sokáig nagyon mérgesen úsztam, most pedig nem voltam mérges"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.