Megható sorokkal köszöntötte fel nagyobbik fiát a születésnapján Lilu: "Egymilliárdból is pont téged választanálak" - Fotó

fotó lila kisfia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető, Lilu szívhez szóló sorokkal köszöntötte fel nagyfiát, Dávidot születésnapja alkalmából a közösségi oldalán.

Nagyon gyorsan szalad az idő, ezt biztosan így gondolja Lilu is, akinek nagyobbik fia, Dávid idén ünnepeli a 12. születésnapját. A jeles nap alkalmából a büszke édesanya Instagram-oldalán köszöntötte fel őt. A műsorvezető a megható sorok mellé egy irtó édes fotót is közzétett a gyermekeiről.

"12 éves lett. Minden nap élmény vele.

Okos. Vicces. Kevés felnőttel lehet, olyan jót beszélgetni, mint ezzel a kamasz culával. Olyan empatikus és nyitott, hogy néha, csak összenézünk büszkén. Sokszor érzem, hogy ők már jobbak, mint mi.....zéró előítélet, szép szív, kreativitás.

Jobbak lesznek egymáshoz, a Földhöz....mint mi vagyunk, voltunk.... És a kedvenc mondásunk:

de jó, hogy pont te vagy a gyerekem. Egymilliárdból is pont téged választanálak.

Ezt imádja hallani. Ja, és isteni lehet az öccsének is lenni. ( ahogy van rá ideje) Ez most lehet, hogy zagyva lett, bocsánat. De tele a szívem vele.
Boldog szülinapot Muki" - írta a sztármami.

Lilu kiakadt a szülőkre, akik gyermekeikből húznak hasznot: "Megőrülök! Most már nincs ártatlanság!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.