Álomszép helyen jegyezték el a népszerű magyar valóságshow-szereplőt: rá sem ismerni a lányra - Fotó

VV Vivi VV Vivien eljegyzés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9. szériájából ismert Viviennel nagy dolog történt, ugyanis szerelme megkérte a kezét. Ráadásul nem is akárhol...

Örömhírt osztott meg Betéri Vivien az Instagram-oldalán. A VV 9. szériájából ismert lány épp Isztambulban volt szerelmével, aki egy romantikus hajókázás közben kérte meg a kezét, Vivi pedig azonnal igent mondott. Az újdonsült menyasszony az AC News-nak beszélt arról, hogyan zajlott a lánykérés.

„Látni szerettem volna a Boszporuszt, ezért elvitt yachtozni a családjával. Megbeszéltük, hogy csinálunk majd képeket ezért szépen felöltöztem, de akkor még nem sejtettem, hogy mire készül.

Aztán vacsora közben elértük a hidat, amire ki volt vetítve a nevem, és, hogy hozzá megyek-e feleségül. Aztán jöttek a tűzijátékok! Utána a gyűrű... teljesen sokkos állapotban voltam. Azt sem tudtam hova nézzek.

Elképesztően boldog vagyok és könnyek szöknek a szemembe, ha csak eszembe jut. Leírhatatlan az az érzés, ami most van bennem. Az, hogy a jövőben mi lesz, és hol telepedünk le még kérdéses, de nem zárkózunk el semmi elől. Lehet Törökországban maradunk, de az is lehet, hogy hazatérünk, bármi lehet. A lényeg, hogy együtt legyünk"

- mondta Vivi, akinek párja a 27 éves focista Hacioglu Sinan. A srác annak idején Instagramon írt rá Vivienre, és már az első találkozón megtalálták a közös hangot.

VV Vivien a villában több sráccal is összeszűrte a levet: az akkor még szőke lány Radiccsal is lefeküdt, de Krisztiánnal és Csokival is egy párt alkotott. A műsor után több plasztikai műtéten is átesett, és teljesen új életet kezdett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.