Így még biztos nem láttad a népszerű műsorvezetőt: dögösebb, mint valaha

műsorvezető fogyás Kandász Andrea ruha karnevál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andi merész ruhában mutatta meg magát. A tévés 10 éve egy riói utazás során vett egy eredeti karneválruhát, amiben korábban csak férjének táncolt, most azonban egy fotózás kedvéért magára öltötte azt. 

Kandi sosem volt szégyenlős típus, azonban most egy hosszú évek óta a szekrényben őrizgetett jelmezt öltött magára! Andi elárulta, azért meri felvenni a falatnyi ruhát, mert nemrégiben egy gyógynövény receptúrának köszönhetően 22 kilót fogyott, így újra elégedett az alakjával.

Ez egy falatnyi ruhácska, hatalmas tollas fejfedővel, ami csak bomba alakon mutat jól, amire eddig az enyém még csak nem is hasonlított.

Az alakom a tökéletestől ugyan még mindig messze van, de nem is erre vágyom, viszont örömmel vettem fel ezt a ruhát, amit eddig csak Feri láthatott rajtam

Kandász Andi dögösebb, mint valaha Forrás: Andras Lung Photography@2016/ Andras_Lung_Photography@2015

egy utcai árustól vásároltunk jegyeket a felvonulásra, amelyek a VIP szektor második sorába szóltak. Sok reményt nem fűztünk hozzá, hogy valóban érvényesek,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.