Hihetetlen: Erre kérte a diszpécsert a lábfetisiszta, aki 1200 alkalommal hívta fel a mentőket

Forrás: Dreamstime -
diszpécser Anglia telefonbetyár lábfetisiszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lábfetisiszta férfi az elmúlt két évben 1263 alkalommal hívta fel a mentőket, hogy a hívásokat kezelő diszpécsert a lábfejéről kérdezze. A 45 éves férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A fetisiszta brit férfi 2019 áprilisa és 2021 áprilisa között naponta több alkalommal tárcsázta a helyi mentőket, majd egy idős nőnek kiadva magát, hamis nevet és címet adott meg. Ezután lábfájdalmakra panaszkodott, és úgy irányította a beszélgetést, hogy a vonal túlsó végén lévő diszpécsernek is a lábfejéről kelljen beszélnie. Mindezt azért, mert ez szexuális kielégülést okozott neki - írja a BBC.

A 45 éves férfi a rendőrségen beismerő vallomást tett,

állítása szerint szexuálisan frusztrált volt, és a mentőkön kívül nem tudott máshoz fordulni.

Egy lábfetisiszta 1200 alkalommal hívta fel a mentőket, hogy szexuális frusztráltságát kielégítse (A kép illusztráció) Forrás: Dreamstime

A rendőrség tájékoztatása szerint a lábfetisiszta férfi által kezdeményezett hívások összesen 21 ezer angol fontba, azaz átszámítva körülbelül 9 millió forintba került a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnak.

"Már egyetlen rosszindulatú és téves hívás is életeket veszélyeztet, mivel a mentősök figyelmét és erőforrásait elvonja a segítségünkre valóban rászoruló emberektől. A szükségtelen hívások ráadásul megviselhetik a munkatársakat is, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy az emberek megkapják a szükséges segítséget" - nyilatkozta David Davis, a sussexi régi mentős telefonvonalainak működéséért felelős állami vállalat igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.