Szörnyű autóbalesetet szenvedett a híres színésznő: a nagybátyját újra kellett éleszteni

színésznő Alyssa Milano újraélesztés eszméletvesztés nagybátyja autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alyssa Milano autóbalesetet szenvedett, miután az autót vezető nagybátyja eszméletét vesztette az autópályán, akit a színésznő élesztett újra.

Legutóbb azt a hírt kaptuk, hogy Alyssa Milano, a Bűbájos boszorkák egykori főszereplője koronavírusos lett és azóta hullik a haja. Most pedig a Deadline információi alapján Alyssa autóbalesetet szenvedett kedden, miután nagybátyja, Mitch Carp szívinfarktust kapott vezetés közben egy Los Angeles-i autópályán.

A színésznő nagybátyja által vezetett terepjáró elhagyta a sávját és egy másik autónak ütközött. Alyssa Milano akkor fedezte fel, hogy nagybátyja eszméletét vesztette, amikor a jármű jobb oldalán érezte az ütközést, azonban sérülések nélkül hagyta el a helyszínt.

Alyssa Milano sérülések nélkül hagyhatta el az autóbaleset helyszínét. Forrás: AFP/Stephen Lovekin

A TMZ elsőként számolt be arról az információról, hogy a színésznő segített az autót kordában tartani és megállítani, valamint ő élesztette újra a nagybátyját is.

"Mindannyiunknak meg kell ragadnunk minden lehetőséget, hogy megvédjük azokat az embereket, akiket szeretünk. Oltsd be magad. Viselj maszkot. Zárd el a fegyvereidet. Tanulj meg újraéleszteni. Apró, józan ésszel elvégezhető cselekedetek. Nem nehéz egymásra vigyázni, de fontos."

– írta Twitter-oldalán Alyssa Milano.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.