Demcsák Zsuzsa Dancing with the Stars próba sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa nem bírta tovább könnyek nélkül, a TV2 stúdiójában tört el nála a mécses. Elárulta, hogy mi borította ki ennyire.

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, ősztől Demcsák Zsuzsát is láthatjuk a Dancing with the Stars parkettjén. A műsorvezető elárulta: sokáig gondolkodott azon, hogy elfogadja-e a felkérést.

"Végül azért döntöttem úgy, hogy elvállalom, mert szeretném kihozni a testemből mindazt, amivel még inkább felébreszthetem a nőiességem"

- mondta Zsuzsa, akivel a próbák folyamán előfordult az is, hogy teljesen kiborult a gondolattól, hogy a partnere a magasba emelje - írja a Best magazin.

Demcsák Zsuzsánál eltört a mécses a TV2 stúdiójában Forrás: TV2

"Ott álltam a próbateremben, és potyogtak a könnyeim. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogyan fog ez a szegény fiú engem hatvan kilósan csak úgy a magasba lendíteni, de ennél sokkal rosszabb volt, hogy nem tudtam, hogyan bízzak meg benne. Hiába mondták, hogy engedjem el, és bízzam rá magam, ez ment a legnehezebben"

- idézte fel a történteket a műsorvezető.

43 éves lett Demcsák Zsuzsa: "Hálás vagyok az életemért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.