Megdöbbentő: Berohant a boltba és leköhögött mindent a magát koronavírussal fertőzöttnek mondó nő: ez a büntetés vár rá

Forrás: Shutterstock -
köhögés bolt részegség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves Margaret Ann Cirko két év börtönt kapott, miután egy élelmiszerboltba lépve azt kiabálta, hogy koronavírusos beteg és mindenkit meg fog fertőzni, aki az üzletben tartózkodik. A vásárlók sokkot kaptak.

A pennsylvaniai Margaret Ann Cirko tavaly márciusban rohant be egy élelmiszerboltba, ahol azt kiabálta, hogy koronavírusos és mindenkit meg fog fertőzni.

Ezt követően

mindent összeköhögött az üzletben, a gyümölcsöket, zöldségeket, a húst, valamint a péksüteményeket. Az üzletben vásárlók sokkot kaptak. A kiérkező rendőrök tesztelték a nőt koronavírusra, ami negatív eredményt hozott.

Elképesztő, amit a nő művelt az élelmiszerboltban (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az ügyész terrorizmus miatt akart vádat emelni ellene, majd végül bombával fenyegetés lett a vád. Margaret védői hiába mondták, hogy egy ilyen fenyegetéshez azért legalább egy bomba is kellett volna, a bíró jóváhagyta a vádat. Továbbá harmincezer dollár bírságot is szabtak ki rá, hogy megfizesse a boltban okozott károkat.

Margaret a történtek óta már megbánta tettét, elárulta, hogy részegsége okozta a furcsa viselkedését - írja a nuus.

Aki nem ad pénzt neki, azt leköhögi az újbudai hajléktalan: rettegnek tőle a helyiek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.