Álomszép: Ilyen gyönyörű menyasszony volt Dallos Bogi - Fotó

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
esküvő menyasszonyi ruha Puskás Peti Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Dallos Bogi és Puskás Peti tegnap, azaz augusztus 27-én hivatalosan is összekötötte az életét. Bogi gyönyörű menyasszony volt, meseszép ruhát viselt a nagy napon.

Augusztus 27-én egy természetközeli helyen kimondta a boldogító igent Dallos Bogi és Puskás Peti. A friss házasok nagy napjáról az első fotót a Joy magazinban mutatták meg, amely ITT érhető el.

Továbbá az is kiderült, hogy nem csak Bogi, hanem Peti is felvette szerelme nevét.

"Általában az szokott lenni, hogy a nő veszi fel a férfi nevét, de miért ne lehetne így fordítva is? Hiszen a két fél között egyenrangúság áll fenn, a tisztelet és az odaadás pedig nem csak a férfinek jár, hanem fordítva is - ezt tükrözze a nevünk is. Én pedig tisztelem és szeretem a feleségemet, Bogit" - nyilatkozta az újdonsült férj.

Meseszép menyasszony volt Dallos Bogi Forrás: instagram.com/dallosbogi

Bogi egy gyönyörű ruhában ment hozzá a szerelméhez, a fiatal énekesnő csak úgy ragyogott. A meseszép ruháról ITT érhető el fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.