A Totem bombázó testvérpárjának vallomása: "Néha bizony megy az ujjal mutogatás egymásra"

Forrás: TV2 -
Oczella Eszter TV2 Totem (műsor) Oczella Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Totem bombázó testvérpárja nemcsak a fitnesz világában hódít. Az Oczella nővérek, Eszter és Kriszta a tévénézők szívébe is belopták magukat. 

A TV2 Totem című műsorában a testvérpár a kihívásoknak köszönhetően közelebb került egymáshoz. A hétköznapokban kevesebb idejük volt egymásra, de a műsor most jobban összekovácsolta őket. A lányok ugyan szerveznek közös programokat, és rendszeresen edzenek is együtt, de azért az üzlet miatt sokat vitáznak is.

A Totemnek köszönhetően a lányok még jobban egymásra találtak. Forrás: TV2

a műsorban ugyanis újra egy kicsit jobban megismerhettük a másik érzékenyebb, érzelmesebb oldalát, még őszintébbé vált a kapcsolatunk, ez pedig segít majd az üzletben is"

"A játék során sok olyan helyzetbe kerültünk, hogy mérlegelnünk kellett, hogy mi a fontosabb: az önös érdek, vagy a másikunk sikere. Ez sok mindenre ráébresztett minket" - mondta Baronits Gábor szerelme, Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.