"Így lehet elvenni egy férfitól a férfiasságát" - Pirner Alma szerint ez a jó házasság titka

házasság férfiasság párkapcsolat kapcsolat Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma a napokban készített egy Ismerj meg videót magáról a követőinek, ahol többek között a házasságáról is mesélt.

A negyedórás videóban több témát is érintett a mindig szexi Alma. Az anyuka elmesélte, hogy telik egy napja, így például azt is megtudhattuk, hogy a tévézés helyett ő inkább az olvasást preferálja, vagy azt, hogy hetente legalább négyszer sportol. Alma a házasságáról és férjéről is beszélt.

Tehát vannak kifejezetten olyan maszkulin feladatok, amiket én akkor is a férjemnek adnék és szólnék neki, hogy csinálja meg, hogyha éppenséggel én is meg tudnám csinálni. Ez nem a te kompetencia-problémád, hanem így lehet gyönyörűen elvenni egy férfitól a férfiasságát"

-szögezte le a sztármami, aki videójában azt is elárulta, hogy nem szeretnének több gyermeket, ugyanis tökéletes az életük így hármasban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.