Krausz Gábor mostanában a TV2 Totem című kalandrealityjében bizonyítja rátermettségét, a nézők minden nap találkozhatnak vele a képernyőn – ezzel pedig sok rajongója vágya teljesült. Ám egy álma Gábornak is van, melyről a holnap megjelenő HOT! magazinban mesél.

„Egy álmom volt, és úgy néz ki, hogy megvalósul. Éppen egy könyvön dolgozom, ami egy-két hónapon belül napvilágot láthat. Egy szakácskönyvszerűségről van szó, amit sztorikkal tarkítok a saját életemből" – ecsetelte a sztárszakács, aki azt is elárulta, hogy mi volt számára a Totemben a legnagyobb kihívás.„Nem vagyok az a hátizsákkal túrázós csávó, a természet is ismeretlen volt számomra. Magamtól sosem jutott volna ez eszembe, de azért örülök, hogy ezt is átélhettem. Egész életemben csapatban dolgoztam, de én voltam a főnök. Most ez változott."

tv2

A műsorban kiderült, hogy Gábor komoly tériszonnyal küzd, ám nem csupán ez az egyetlen rettegés az életében.

„Rengeteg félelmem van! Félek a rovaroktól, bogaraktól... És sajnos alapélményem a halálfélelem. Ennek nem tudom pontosan az okát, de valószínűleg köze van édesanyám korai elvesztéséhez" – magyarázza a híresség a friss HOT!-ban, a lapban a feleségével, Tóth Gabival való kapcsolatába is betekintést enged, ahogy azt sem rejti véka alá, hogy milyen édesapa valójában.