Csak két aprócska textildarab takarja Tóth Andi melleit - Fotó

klipforgatás szexi mellek villantás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vadóc énekesnő ezúttal azzal húzta ki a gyufát követőinél, hogy legújabb klipje forgatásához egy nagyon szexi, merész szettet választott.

Tóth Andi az utóbbi időben szó szerint ontja magából az új dalokat és klipeket. Az énekesnő ezer fokon ég, ugyanis amellett, hogy rendszeresen fellép, új klipeket forgat, készül a Dancing with The Starsra,és a Mintaapákban is szerepel.

Andi imádja feszegetni a határokat, és nem csak szóbeli megnyilvánulásaival, de öltözködésével is rendszeresen kihúzza a gyufát követőinél. Legújabb klipjéhez egy igen extrém szerkót választott, a domina-szerkó pedig két csoportra osztotta követőit: akadnak, akik nagyon szexinek tartják, de olyanok is, akik nemtetszésüket fejezték ki. Egy biztos: Tóth Andi megint megmutatta, mitől döglik a légy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.