Máris terhes Szabó Franciska? Ez a fotó lehet az árulkodó jel

terhesség Szabó Franciska szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Franciska egy 21 évvel idősebb férfi oldalán talált szerelemre. Legutóbbi képe miatt azt találgatják a rajongók, hogy talán már várnadós is a férfitól. 

Szabó Franciskát az Exatlon Hungary című műsorban ismerték és szerették meg az emberek. A rajongói a tévés szereplés befejeztével a közösségi oldalán tovább követhetik Franci életének alakulását. Nemrég egy hatalmas örömhírrel szolgált: rátalált a szerelem a tengerentúlon. Egy 21 évvel idősebb férfi rabolta el a szívét, akivel már együtt is élnek. Franci közös képet is mutatott magukról, és egyesek most azt találgatják, talán már várandós is az egykori exatlonos - írja a Promotions. Azért gondolnak erre, mert Franci a fotón a hasán tartja mindkét kezét, úgy vélik, hogy ezzel a mozdulattal a gömbölyödő pocakját próbálja takargatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.