Gábor Zsazsa özvegye autóbalesetet szenvedett - súlyos dolog derült ki a kórházban

gyász Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt elvesztette az uralmat luxusjárműve felett, s végül egy járdán kötött ki. Azonnal kórházba szállították, ahol hamar kiderült, hogy marihuánát fogyasztott. 

Frédéric von Anhalt kórházba került, miután Los Angelesben elveszítette az uralmat Bentley-je felett. A férfit azonnal kórházba szállították, ahol kimutatták, hogy marihuánát fogyasztott. Gábor Zsazsa özvegye arra hivatkozott, hogy ez Kaliforniában legális, ami igaz is, viszont droghasználat után szigorúan tilos autóba ülni - írja a Ripost.

Autóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye - kiderült: kábítószer hatása alatt állt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

A német férfit nagyon megviselte Zsazsa halála, ekkor íratott fel magának orvosi marihuánát. A szabályokat azonban nem tartotta be, így bevonták a jogosítványát. Egy izom is elszakadt a bal karjában, de így is nagy szerencséje volt, hogy a baleset végül nem végződött tragédiával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.