"Nem tud most játszani" - Kulka János elárulta, miért nem lép színpadra

Fotó: Pintér Leo -
depresszió Kulka János színjátszás színész afázia visszalépett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végigjárta a sajtót a hír, miszerint Kulka János depresszióval és hangulatingadozással küzd egészségügyi állapota miatt, s egy vágya van: "Meghalni".

Ezek után talán már senkit nem lepett meg annyira, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész határozatlan ideig nem vállalja a Trojka Színházi Társulás előadásaiban kifejezetten neki megálmodott szerepeit.A Cseresznyéskert és Silence Book előadásokban Kulka János szöveges szerepeket játszott, amelyeket kifejezetten vele megbeszélve alakítottak ki, de

a színész úgy érzi, hogy most még nem tud játszani.

Soós Attila rendező így egyedi megoldást választott, az őszi darabokban ő játszik, míg januártól Takács Katalin színésznő veszi át a Kulka János által játszott szerepeket - írta a Blikk.

Kulka János úgy érzi, most még nem tud játszani. Fotó: Pintér Leo

- nyilatkozta a rendező, aki azt is hozzátette, hogy ha a színész úgy dönt, hogy visszatérne a társulathoz, az egész csapat szeretettel visszavárja.

- tette hozzá Lakatos Márk, aki látvány- és jelmeztervezőként dolgozott együtt Kulka Jánossal a lemondott darabokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.