Mi történt? Megromlott egészségügyi állapota miatt határozatlan ideig nem lép színpadra Kulka János

színpad Kulka János színművész egészségügyi állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég érkezett a hír, miszerint Kulka János megromlott egészségügyi állapota miatt nem tud színpadra lépni, így más veszi át a szerepét a Trojka előadásaiban.

A napokban beszélt Kulka János arról, hogy hangulatingadozások gyötrik, ami miatt nehezen találja az örömöt és a boldogságot a mindennapokban, egy fő vágya van, az pedig a halál.

A Trojka Színházi Társulás közösségi oldalán közzétettek a mai nap folyamán egy bejegyzést, miszerint a műsoron lévő előadásokban - Cseresznyéskert, Silence Book -, amelyekben Kulka János is látható, beugrók veszik át szerepeit. A leírtak szerint a színművész egészségügyi állapota megromlott, ezért van szükség a helyettesítésére.

"Sajnálattal tudatjuk, hogy Kulka János futó előadásainkban határozatlan ideig nem lép színpadra.Személyisége pótolhatatlan, ezért meglévő szerepeibe az őszi félévben az előadások rendezője, társulatunk művészeti vezetője, Soós Attila ugrik be. A tavaszi félévtől pedig szerepeit átértelmező rendezői koncepcióváltás mellett, Takács Katalin színművész veszi át"

- olvasható a Trojka Színházi Társulás közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.