Nemrég érkezett a hír, miszerint Kulka János megromlott egészségügyi állapota miatt nem tud színpadra lépni, így más veszi át a szerepét a Trojka előadásaiban.

 A napokban beszélt Kulka János arról, hogy hangulatingadozások gyötrik, ami miatt nehezen találja az örömöt és a boldogságot a mindennapokban, egy fő vágya van, az pedig a halál.

A Trojka Színházi Társulás közösségi oldalán közzétettek a mai nap folyamán egy bejegyzést, miszerint a műsoron lévő előadásokban - Cseresznyéskert, Silence Book -, amelyekben Kulka János is látható, beugrók veszik át szerepeit. A leírtak szerint a színművész egészségügyi állapota megromlott, ezért van szükség a helyettesítésére.

"Sajnálattal tudatjuk, hogy Kulka János futó előadásainkban határozatlan ideig nem lép színpadra.Személyisége pótolhatatlan, ezért meglévő szerepeibe az őszi félévben az előadások rendezője, társulatunk művészeti vezetője, Soós Attila ugrik be. A tavaszi félévtől pedig szerepeit átértelmező rendezői koncepcióváltás mellett, Takács Katalin színművész veszi át" - olvasható a Trojka Színházi Társulás közösségi oldalán.