Hoppá! A botrányos válás után ilyen most Sarah Ferguson és András herceg kapcsolata

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
házasság királyi család szerelem Fergie András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
András herceg hajlik rá, hogy újra feleségül vegye volt feleségét, Fergie-t, akivel a Covid-19 világjárvány idején újraéledt a szerelmük. Sarah Ferguson végig mellette állt a Jeffrey Epstein-botrány során, mely sokat jelentett a hercegnek. 

András herceg és egykori felesége, Sarah Ferguson kapcsolata nagyon szoros lett a koronavírus-járvány alatt, olyannyira, hogy András herceg azon is elgondolkozott, hogy újra elveszi volt feleségét. Annak ellenére, hogy 1992 óta külön élnek és 1996-ban hivatalosan is elváltak, mindig is jó kapcsolatot ápoltak, most azonban a források szerint közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha - írja a Vanity Fair.

Sarah Ferguson és András herceg között szoros kapcsolat alakult ki a koronavírus ideje alatt. Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Fergie a Jeffrey Epstein-ügyben is határozottan András herceg mellett áll és támogatja a szexuális visszaéléssel megvádolt volt férjét, ahogy csak tudja.

- nyilatkozta az egyik forrás, míg a másik forrás szerint is esélyes, hogy András herceg újra elveszi Fergie-t, de most nem ez a prioritás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.