Magyarország Tündérszépe a 23 éves Szabó Orsi lett: a debreceni egyetemista lány alig fogta fel, hogy az ő fejére került a korona. 

Egy 23 éves debreceni egyetemista lány fejére került a korona, a Tündérszépe szépségversenyén őt választotta a zsűri győztesnek. A fiatal lány rendkívül örül az elismerésnek. 

"Amikor beneveztem, az volt a célom, hogy a legjobb 12 lány közé bekerüljek, és részt vegyek a táborban, mert ez egy korábbi versenynél nem sikerült. Fantasztikusan éreztem ott magam, rengeteg tanáccsal elláttak a mentorok. De a próbákon a koreográfusok, és a versenyen a szervezők olyan hangulatot varázsoltak, ami előtt le a kalappal" - mondta a Borsnak Szabó Orsi. 

Ő lett Magyarország Tündérszépe: a 23 éves Orsi sugárzóan gyönyörűForrás: TV2

Szeretnék más, országos versenyen indulni: a Miss Balatonon, később pedig a Miss World Hungaryn. Emellett az egyetemi marketing szak elvégzése után egy kozmetikai cégnél vagy divatmárkánál szeretnék elhelyezkedni kreatív vonalon, hogy részt tudjak venni a termékfejlesztésekben és az új koncepciókban" - árulta el, de nagy álma az is, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars-ban.