Kiderült, hogy valójában mit gondol Majka döntéséről a TV2 sztárja

vélemény videó Majka Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csiszár Istvánnak másodjára is sikerült lenyűgöznie a Mestereket fantasztikus produkciójával a Sztárban sztár leszek! színpadán. Ennek köszönhetően továbbjutott az élő show-ba. 

Múlt vasárnap második alkalommal is brutális produkciót mutatott be a színpadon Csiszár István a Sztárban sztár leszek! színpadán. A Mesterek eleinte kételkedtek abban, hogy a férfi újból le tudja-e őket nyűgözni, de végül nem okozott nekik csalódást.

Majka abban a hitben volt, hogy a csapatában versenyző István nem lesz képes felülmúlni első produkcióját, de végül leesett az álla attól, amit látott.

István végül bekerült a műsor élő show-jába, ami határtalan boldogsággal töltötte el.

"Hatalmas megtiszteltetés és nagyon jó érzés volt látni, hogy meg tudtam változtatni Majka véleményét. Aki látta a műsort tudja, hogy Majka csapatába nagyon nehéz volt bejutni, mert igen határozott elképzelései voltak arról, hogy milyen versenyzőket akar ott látni.

Számomra is bőven elég volt ennyi idő, hogy tudjam, ha Majka valamit eldöntött, azon nem nagyon változtat, de esetemben szerencsére nem így volt, tetszett neki a produkcióm" - mesélte a Borsnak a versenyző.

Hatalmas botrányt kavart Majka döntése: itt a rapper válasza az őt vádolóknak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.